Dit is Mirjam den Hartog

Mirjam den Hartog (1967) is in 2016 gestart in de regio Arnhem.

“Nadat ik in 2010 door een reorganisatie mijn baan in de financiële dienstverlening verloor, ben ik gaan kijken op welke manier ik meer maatschappelijk betrokken werk kon gaan doen. Ik heb cursussen persoonlijke ontwikkeling gevolgd en een opleiding tot Life Design Coach gedaan. Daarna ben ik in een eigen praktijk aan het werk gegaan als energetisch therapeut en levenscoach. Omdat ik het niet leuk vond om steeds alleen te moeten werken, ging ik op zoek naar een manier om samen met anderen te gaan werken. Begin 2016 kwam ZorgMies Nederland op mijn padIk zag dat als een goede kans om samen te werken en meer te doen voor de samenleving.

“Het geeft erg veel voldoening om cliënten waarvoor we een vaste hulpverlener hebben bemiddeld te horen vertellen hoe gelukkig ze zijn met hun ZorgMies.”

Ik heb geen opleiding of ervaring in de zorg, maar ben al een aantal jaar mantelzorger voor mijn moeder. Ik zie ik dat ze steeds vaker hulp nodig heeft met allerlei kleine dingen die ze zelf niet meer kan of wil doen. Ik vind het fijn om dit voor mijn moeder te kunnen doen. Tegelijkertijd zie ik bij diverse vrienden en kennissen dat het zorgen voor ouder wordende ouders ingewikkeld wordt, zeker als ze niet in de buurt wonen. Ik vind het mooi dat een organisatie als ZorgMies Nederland deze taak kan overnemen van de mantelzorgers. Van ouderen en mensen met een beperking wordt steeds meer verwacht dat ze zelf de regie over hun leven voeren. Mijn ervaring als mantelzorger voor mijn moeder heeft me geleerd dat aandacht en hulp bij kleine dingen heel erg belangrijk is voor ouderen om zelfredzaam te blijven. Voor mij is het sterkste punt van ZorgMies Nederland dat iedereen met een hulpvraag zélf kan bepalen welke vorm van hulp hij of zij wil hebben, en van wíe en op wélke momenten. Het geeft erg veel voldoening om cliënten waarvoor we een vaste hulpverlener hebben bemiddeld te horen vertellen hoe gelukkig ze zijn met hun ZorgMies.”

Regio
ZorgMies regio Arnhem biedt haar dienstverlening aan in de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Rheden en Renkum. 

ZorgMies regio Arnhem
Schepen Bierwischstraat 5-7
6831 HZ  Arnhem
T. 026 – 379 03 72 / 06-54 30 03 15  (maandag, dinsdag en woensdag van 09.00-13.00 uur)
E. arnhem@zorgmies.nl

Lees meer over ZorgMies

Drie nieuwe ZorgMies vestigingen

1 juni 2020

ZorgMies Nederland is trots! Drie ambitieuze ondernemers starten een nieuwe vestiging. Vanaf 1 juli 2020...

Lees meer →

Update: Coronavirus

1 maart 2020

Nederland is in de ban van het coronavirus. Wij begrijpen dat de crisis rondom het...

Lees meer →

Wat betekent een tweede coronagolf voor de mantelzorg?

1 augustus 2020

In maart werden er in Nederland maatregelen genomen om de verspreiding van coronavirus te beperken....

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl