ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies regio Zwolle maakt het leven leuker!

Het kantoor van Zorgmies regio Zwolle e.o. is opgericht door Gineke Meering (rechts op de foto) en Majanka Heesemans. 

Wij hebben samen een brede ervaring in de zorg en onze kracht ligt dan ook in een sociaal-maatschappelijke omgeving. Door onze jarenlange vriendschap weten we wat we aan elkaar hebben en waar wij blij van worden. Een belangrijke eigenschap van ons is het kunnen organiseren vanuit een verbindende factor.

Vanuit onze werkervaring in de zorg weten wij hoe belangrijk het is om mensen zo lang mogelijk in de eigen thuissituatie te laten wonen en hierin de eigen regie te behouden. ZorgMies Nederland kan daar een belangrijke rol in spelen. 

ZorgMies richt  zich op iedereen die hulp kan gebruiken. Dit doen wij door een vaste ZorgMies te selecteren op de vraag van onze cliënten. Deze hulp kan bestaan uit bijvoorbeeld: mee op ziekenhuis bezoek, kleine huishoudelijke klusjes, boodschappen doen, mee op uitjes naar bijvoorbeeld theater of koken. Dit zijn maar een paar voorbeelden, alles is bespreekbaar. ZorgMies is bijvoorbeeld ook in te schakelen om de vaste mantelzorger te ontlasten. We kunnen door deze aanpak naadloos maatwerk leveren vanuit de wensen en behoeften van de cliënt. De ZorgMies kan de dingen die het leven leuk maken haalbaar maken. Dit heeft uiteindelijk een positieve uitwerking op de gezondheid en de gehele gemoedstoestand. Niemand hoeft zich eenzaam te voelen, dat is het uitgangspunt van ZorgMies Nederland. 

Vol enthousiasme starten wij ZorgMies regio Zwolle en hopen u van dienst te kunnen zijn. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag dat wij met u meedenken, neemt u dan gerust contact met ons op. Voor elke situatie is er tenslotte een passende oplossing.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 038 - 78 20 560 of stuur een mail naar:  zwolle@zorgmies.nl 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen en deze af te stemmen op uw persoonlijke situatie.

Onder ZorgMies regio Zwolle e.o. vallen de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Staphorst, Zwartewaterland, Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Deventer.