ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies regio 't Gooi maakt het leven leuker!

Jack Bezemer (1961) is een toegewijde professional, nieuwsgierig en daadwerkelijk geïnteresseerd in mensen. Hij heeft een brede ervaring waarbij zijn communicatieve vaardigheden een centrale rol spelen. Zijn verschillende rollen in de Communicatie en Executive Search hebben hem geleerd de behoefte van individuen snel te doorgronden. Jack is enthousiast en open en voelt zich thuis in verbindende en bemiddelende rollen waarbij hij zijn gevoel een rol durft te laten spelen.

Klantgerichtheid is een belangrijk aspect voor hem en dienstverlenende rollen gaan hem gemakkelijk en op een natuurlijke wijze af. Bij ZorgMies regio ’t Gooi komen zijn drijfveren samen: ouderen helpen langer plezierig zelfstandig te wonen door persoonlijke aandacht en het sociale aspect centraal te stellen. En senioren een zinvolle rol en bijdrage op de arbeidsmarkt bieden om een voldoeningsvolle bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij.

Onder ZorgMies regio 't Gooi vallen de gemeenten Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren en Kortenhoef.

Neem voor informatie contact op via telefoonnummer: 06 - 51 95 75 00 of mail: hetgooi@zorgmies.nl,