ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies regio Rotterdam maakt het leven leuker!

Nicolette Bol Raap (1970) woont samen en is moeder van drie kinderen waarvan de jongste net begonnen is op de lagere school. Een belangrijke mijlpaal in haar gezin aangezien Nicolette er na de geboorte van haar dochter heel bewust voor heeft gekozen  haar carrière te onderbreken, om nog één keer te genieten van de eerste mooie jaren met haar dochter. Nu zij overdag naar school gaat  kan Nicolette zich bezighouden met een nieuwe uitdaging: ZorgMies regio Rotterdam.

Een belangrijke eigenschap van Nicolette is haar vermogen om te organiseren. Zij komt uit een ondernemend gezin met een medisch georiënteerde achtergrond. Haar persoonlijke interesse ligt in het voelen en begrijpen van mensen. Toen vanuit ZorgMies Nederland een beroep op haar werd gedaan om de functie van directeur regio Rotterdam op zich te nemen, aarzelde zij geen moment en greep de uitdaging met beide handen aan.

Nicolette heeft zich ten doel gesteld om mensen zo veel mogelijk in hun eigen omgeving te laten verblijven. Voor haar is het essentieel dat de omstandigheden in ieders leefomgeving optimaal zijn. Behoud van eigen routine, vertrouwdheid en gevoel van veiligheid  hebben daarbij haar aandacht. Met ZorgMies wil zij dat mogelijk maken.

 Nicolette wil zich onderscheiden door medewerkers aan zich te binden die betrokken, doortastend en empathisch zijn. Uit het verleden is gebleken dat zij in staat is steeds medewerkers te selecteren die zich in deze kernwaarden herkennen. Haar doel is de juiste mensen met elkaar in contact te brengen.

Voor meer informatie:

T   010 - 76 40 898
  rotterdam@zorgmies.nl


ZorgMies regio Rotterdam levert haar diensten in de gemeenten Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Bleiswijk, Zevenhuizen en Berkel en Rodenrijs.