ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO RIVIERENLAND

ZorgMies regio Rivierenland maakt het leven leuker!


Gerrie van Nistelrooij en Hanneke Jonker gaan ZorgMies Rivierenland starten per 1 september 2019.

"Zeker vier jaar geleden hadden wij al samen een zelfde soort concept bedacht doordat we via familie, vrienden en omgeving in  aanraking kwamen met ouderen en mensen waar hulp nodig was. Het leek ons zo simpel om hier iets in te betekenen vooral op sociaal- emotioneel vlak. Maar toch was het niet zo eenvoudig en liepen we vooral tegen veel regelgeving aan en hebben  het idee weer laten varen.

Door de oproep van ZorgMies Nederland begon het toch weer bij ons te kriebelen en deze dames hebben eigenlijk dat uitgevonden waar wij tegenaan liepen en/of niet aandurfden. Dus nu gaan wij hard aan het werk om ook in Regio Rivierenland mensen enthousiast te maken om iets voor een ander te betekenen. En het leven van degenen die dat nodig hebben aangenamer te maken."

Gerrie (rechts):
"Ik ben al jaren werkzaam in het onderwijs, wat ik met veel betrokkenheid doe. De kinderen die mij toevertrouwd zijn geven mij de energie en plezier om er een fijne dag van te maken. Maar toch wil ik ook op een ander vlak iets kunnen betekenen voor anderen en zie de uitdaging van ZorgMies, als de kans om mijn sociale kant nog meer tot uitdrukking te laten komen en eindelijk mijn idee van jaren geleden uit te gaan voeren."

Hanneke:
"Ik ben al een paar jaar werkzaam als zzp'er, daardoor sta ik al veel mensen op verschillende manieren bij. Toch zocht ik naast het werk nog een uitdaging om net als Gerrie ons idee van jaren geleden alsnog vorm te geven. Door onze jarenlange vriendschap zijn wij aan elkaar gewaagd en vullen elkaar heel goed aan. Wij voelen ons betrokken bij onze medemensen en willen diegenen, die wat extra aandacht en zorg nodig hebben, dit graag bieden."

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? 
Wij zijn vanaf 1 september 2019 bereikbaar. U kunt ons bereiken op de volgende telefoonnummers of per e-mail: 

T.   06 - 10 33 71 40 of  06 - 13 93 57 77
E.   rivierenland@zorgmies.nl

ZorgMies Regio Rivierenland biedt haar dienstverlening in de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.