ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies regio Mierlo-Geldrop-Nuenen maakt het leven leuker!


Initiatiefneemster is Nikita Taal (1989), moeder van 2 heerlijke kinderen en woonachtig in Mierlo, een mooi dorpje tussen Eindhoven en Helmond.

"In 2011 ben ik afgestudeerd als HBO Verpleegkundige en heb ik in verschillende settings en functies gewerkt. Halverwege 2017 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. In deze tijd heb ik veel over mezelf geleerd en waar ik voor sta in mijn werk als verpleegkundige. Ik kwam tot de conclusie dat ik graag mijn eigen kwaliteit en passie uit wil dragen en niet afhankelijk wil zijn van een organisatie. Hierop heb ik besloten om eind 2017 te gaan starten als zelfstandig verpleegkundige en vond ik mijn passie voor de zorg weer helemaal terug!

In mijn werk als verpleegkundige, maar ook privé, kom ik regelmatig situaties tegen waarbij ZorgMies een geweldige aanvulling zou kunnen zijn op de kwaliteit van leven van mensen, jong en oud. Toen ik via LinkedIn de oproep voor nieuwe vestigingen voorbij zag komen, was ik dan ook gelijk geprikkeld. Al snel was ik mega enthousiast en kon ik niet wachten om dit in mijn eigen regio neer te gaan zetten. Door mijn zorgachtergrond heb ik al een breed netwerk in mijn regio opgebouwd, wat ik zeker als kracht ga inzetten om een succes te maken van ZorgMies Mierlo-Geldrop-Nuenen.

Passievol, warm, kwaliteit, liefdevol, buiten de lijntjes durven denken en persoonlijk contact zijn de kernwoorden voor mij als persoon, maar die ik ook zeker wil uitstralen met ZorgMies. Niet alleen naar de zorgvragers, maar ook naar de ZorgMiesen die in mijn regio aan het werk zullen gaan.
Ik kan niet wachten om mooie zorgmatches te gaan maken!"

Wil je meer informatie of kennismaken, als zorgvrager of als ZorgMies?
Neem dan contact op via mierlo@zorgmies.nl

Liefs, Nikita