ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies regio Hoeksche Waard maakt het leven leuker!

Initiatiefnemer Nisette Geurtsen: "Toen ik de kans kreeg om als licentienemer van ZorgMies in de Hoeksche Waard te beginnen heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Sinds 2016 ben ik hier woonachtig en is het heel fijn om me voor deze regio in te zetten met dit prachtige concept.

Zelf heb ik met mijn ouders ervaren hoe moeilijk het soms is om de juiste zorg te krijgen toen mijn vader
- en wij als kinderen - de zorg hadden voor mijn moeder met Alzheimer. Vooral die extra zorg, de persoonlijke aandacht, het praatje, gewoon even naar buiten, dat kon de reguliere thuiszorg niet bieden. Ook het broodnodige ontlasten van de vaste mantelzorgers is heel lastig te regelen. Mijn ouders hadden vier kinderen, maar dit heeft me wel aan het denken gezet. 

Wat als je de enige mantelzorger bent? Dan is de kans overbelast te raken heel erg groot. Wat als je als oudere of hulpbehoevende helemaal niemand hebt waarop je een beroep kunt doen? Dan is de kans op eenzaamheid en depressiviteit heel erg groot.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het sociale werkveld en in de arbeidsbemiddeling. In combinatie met mijn persoonlijke ervaring als mantelzorger maakt dat voor mij de juiste combinatie om binnen het concept van ZorgMies heel veel mensen hulp te bieden en hun leven gewoon leuker te maken!"

Wilt u informatie? Neem dan contact op met Nisette via telefoonnummer: 06 - 34 94 08 32 of mail naar: hoekschewaard@zorgmies.nl.