ZorgMies maakt het leven leuker!

Vervangende mantelzorg aan huis in Dordrecht

ZORGMIES MAAKT HET leven LEUKER!

Bent u mantelzorger en heeft u wat meer tijd voor uzelf nodig om het mantelzorgen langer vol te kunnen houden? Dan biedt ZorgMies Nederland u de helpende hand met vervangende mantelzorg aan huis.

Zorgen voor een ouder, kind, ander familielid of vriend die hulp nodig heeft door een beperking, aandoening of ziekte is vaak vanzelfsprekend. Toch kan het ook moeilijk zijn. Hoe combineer je de zorg met school, studie of werk. Hoe houd je ook tijd over voor jezelf? Hoe voorkom je dat je overbelast raakt? Vervangende mantelzorg aan huis is dan een oplossing. ZorgMies Nederland biedt deze zorg. Dat kan in de nacht zijn, zodat de mantelzorger een nacht kan doorslapen. Overdag is er hulp in de persoonlijke verzorging of wordt er samen gekookt en gegeten. Ook een wandeling maken, een spelletje doen of begeleiding naar een ziekenhuis of arts is mogelijk.

Al onze ZorgMiesen zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Zij beschikken over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), zij zijn behulpzaam en betrokken. Zij bieden een luisterend oor en prettig gezelschap. Dat maakt het leven net wat leuker als zij of hij bij u thuis langs komt.

Mantelzorgers wonend in Dordrecht bieden wij in samenwerking met de gemeente Dordrecht kosteloos 48 uur zorg aan. Daarna kunnen onze diensten particulier worden ingekocht, maar deze kunnen veelal vergoed worden vanuit een persoonsgebonden budget of via de zorgverzekering. Samen met u kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u meer informatie? Bel ons via telefoonnr.: 078-78 20 560 of mail naar: info@zorgmies.nl.