ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies regio De Bilt maakt het leven leuker!

 

Angelique Kalverda-Verbeek (1970) woont samen met haar man en zoon in Maartensdijk. Een fijn dorp dat hoort bij gemeente De Bilt, centraal gelegen tussen Utrecht en Hilversum.  

Angelique Kalverda: “Ik heb de laatste jaren als zelfstandig adviseur op het gebied van marketing en communicatie gewerkt. Daarvoor heb ik bij diverse marketing- en communicatiebureaus gewerkt als adviseur en projectmanager.  

Sinds een paar jaar ben ik actief als vrijwilliger bij verschillende organisaties en regionale initiatieven. En juist het persoonlijke contact met mensen – en écht iets kunnen betekenen voor iemand – spreekt me aan. Ik was op zoek naar een organisatie die ondersteuning biedt aan mantelzorgers, ouderen en mensen die extra aandacht, zorg of hulp kunnen gebruiken. En zo kwam ZorgMies Nederland op mijn pad. Ik wil graag mijn kennis en ervaring uit het bedrijfsleven bij ZorgMies inzetten.

Steeds meer mensen blijven langer thuis wonen. Het is belangrijk om de juiste zorg en aandacht te bieden om dat mogelijk te maken. ZorgMies biedt daarvoor een oplossing; door de inzet van betrokken en betrouwbare zorgverleners die op een liefdevolle manier met cliënten omgaan.”

ZorgMies regio De Bilt staat voor persoonlijk contact én voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige mantelzorg zodat alle cliënten liefdevolle en passende hulp kunnen krijgen in de Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandse Rading, Westbroek en Groenekan.

Zullen we kennismaken?

Angelique Kalverda

06 - 25 17 12 57

debilt@zorgmies.nl