ZorgMies maakt het leven leuker!


REGIO'S

ZorgMies regio Barendrecht maakt het leven leuker!

Al jaren volg ik geboeid de werkzaamheden van ZorgMies Nederland. Dromend hoe ik dit werk, organiseren met sociale doelen, zou kunnen inpassen in mijn leven en woonplaats. Na mijn studie Culturele en Maatschappelijke Vorming,  heb ik maar 8 jaar mijzelf kunnen inzetten voor meer dan alleen een winstoogmerk, namelijk mensen en mensen samen brengen. Dit was mijn drijfveer bij mijn studiekeuze, maar later ook mijn motivatie voor mijn werk.

Door de economische crisis ben ik noodgedwongen werk gaan zoeken in andere sectoren en 12 jaar geleden terecht gekomen bij een expediteur voor zeevracht. Echter kriebelt het al jaren om weer meer te gaan doen waarbij je de lach op het gezicht van mensen ziet als beloning. 

Per januari 2019 was regio Barendrecht vrij, de plaats waar ik woon en zag dit als voorbestemd. Sinds februari 2019 is ZorgMies regio Barendrecht een feit.

Ik hoop snel veel zorgvragers te kunnen helpen en mantelzorgers te ontlasten door een goede ZorgMies voor te stellen. Op deze manier hoop ik bij te dragen aan goede zorg voor mijn medemens.

Onder ZorgMies regio Barendrecht vallen de gemeenten Barendrecht,  Albrandswaard (Rhoon en Poortugaal), Hoogvliet en Spijkenisse.


Lynda van den Ouden
06 - 14 11 69 80 
barendrecht@zorgmies.nl