ZorgMies maakt het leven leuker!

ZorgMies regio Alkmaar organiseert BINGO

Om de opening van ZorgMies regio Alkmaar te vieren trakteren we op een heuse gratis bingo. Omdat eenzaamheid één van de redenen kan zijn om de diensten van ZorgMies regio Alkmaar in te schakelen, richten we ons speciaal in de Week tegen eenzaamheid op die doelgroep.

Ken je iemand die te maken heeft met eenzaamheid en wil je diegene een leuke avond bezorgen? Geef jullie dan samen op voor onze bingo op 4 oktober. Huis van de Wijk, De Alkenhorst in Alkmaar (Hoefplan) stelt haar locatie beschikbaar en ZorgMies regio Alkmaar zorgt samen met sponsoren voor mooie prijzen en een volledig verzorgde avond.

Er zijn veel actieve prijzen te winnen, waardoor de winnaars zich daarna op nog een uitje kunnen verheugen. Denk aan een bezoek aan de kapper, een schoonheidsbehandeling, high tea, lunch, enz.

Dus trek die stoute schoenen aan en vraag die buurman mee die uren alleen voor de tv zit óf neem je lieve oma mee die dagelijks een zware taak heeft aan de zorg voor je opa en daardoor zichzelf tekort doet. Ze zullen je dankbaar zijn.

De praktische informatie

Datum en locatie
Vrijdag 4 oktober a.s. in Huis van de Wijk, De Alkenhorst, Schelfhoutlaan 4, Alkmaar

Tijd       
Inloop 19:00 uur, start 19:15 uur, einde 21:30 uur

Aanmelden
Aanmelden kan t/m 18 september a.s. Stuur een korte motivatie en jullie namen naar alkmaar@zorgmies.nl. We hebben plek voor 30 deelnemers + 30 begeleiders. We bevestigen 20 september of jullie kunnen deelnemen.

Voor overige vragen schroom niet om contact op te nemen (alkmaar@zorgmies.nl / 06-51623689).