ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies regio Alblasserwaard maakt het leven leuker!


Arwin Mijnster is geboren in 1969 en woonachtig in de groene ‘oase’ Heerjansdam. "Mijn werkzame leven begon ik als kapitein bij de Koninklijke Luchtmacht. Nadat mijn contract van 7 jaar was afgelopen, ben ik overgestapt naar het basisonderwijs. Het onderwijs is een boeiende baan. Elke dag heeft weer een verrassing in petto, maar na 12 jaar ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.  

Door mijn werk in het onderwijs kreeg ik een heel hechte band met mijn buurvrouw. Zij werkte ook in het onderwijs. Na haar pensionering vond zij het erg fijn als ik haar hielp met de financiën, kleine klusjes in huis, een praatje maken, uit eten gaan hoewel zij nog zeer vitaal is. De band is zo ver uitgegroeid dat mijn partner en ik zijn verhuisd en dat we aan ons huis voor haar een seniorenwoning hebben gebouwd. 

Via een vriendin kwam ik in contact met ZorgMies Nederland. Zij verzorgen hulp aan senioren, precies wat ik voor mijn buurvrouw doe met veel liefde en plezier. Ik vind het leuk om te zien hoe tevreden zij is met haar nieuwe seniorenwoning en de hulp die wij haar bieden. 

Met ZorgMies regio Alblasserwaard kan ik nog meer senioren helpen die aandacht en hulp zoeken. Zij richten zich op iedereen die hulp kan gebruiken. Dit doen zij door een vaste ZorgMies te selecteren die past bij uw behoefte. Deze hulp kan bestaan uit: huishoudelijke klusjes, boodschappen doen, samen koken, theater, museum etc.: alles is bespreekbaar. ZorgMies Nederland is ook in te schakelen om de vaste mantelzorger te ontlasten.

Ik hoop u binnenkort graag te ontmoeten om samen te kijken wat ik voor u kan betekenen. U kunt mij bereiken op telefoonnummer: 06 - 54 94 58 46 of stuur een mail naar: alblasserwaard@zorgmies.nl."

Regio Alblasserwaard 
Onder ZorgMies regio Alblasserwaard vallen de gemeenten Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Vijfheerenlanden Gorinchem en Molenlanden.