ZorgMies maakt het leven leuker!

WERKEN BIJ ZORGMIES NEDERLAND

Wij zoeken continu gemotiveerde mensen. Als ZorgMies vindt u het leuk om te werken bij een van onze cliënten thuis, verricht werkzaamheden in en om het huis en bent u prettig gezelschap. De activiteiten kunnen bestaan uit licht huishoudelijk werk, de maaltijd bereiden, boodschappen doen of samen erop uit gaan. Bijvoorbeeld om een wandeling te maken, een museum te bezoeken of samen te winkelen. Maar ook samen lezen, huisdieren verzorgen, de administratie bijhouden of de tuin onderhouden kan tot de werkzaamheden behoren.

Als ZorgMies werkt u een vast aantal uren per week bij een of meer vaste cliënten. U helpt ouderen het beste uit hun leven te halen en zorgt voor gezelligheid.

INTERESSE?
Vul dan het inschrijfformulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor het maken van een afspraak. Dat kan meestal op korte termijn en doen we graag bij u thuis. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek inventariseren wij op welke dagen en tijden u wilt werken. Maar natuurlijk staan we ook uitgebreid stil bij uw en onze verwachtingen. Hoe bent u onze toekomstige cliënt(en) het best tot dienst en naar welke werkzaamheden gaat uw voorkeur uit? 

Vervolgens adviseren wij onze cliënt bij het maken van de optimale match met een of meer van onze ZorgMiesen. Een mogelijke bemiddeling kunnen wij alleen realiseren als u woonachtig bent in de betreffende regio en als u in het bezit bent van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Heeft u nog geen VOG, dan zullen wij deze na een match samen met u aanvragen.