ZorgMies maakt het leven leuker!

PERSOONLIJKE AANDACHT

De persoonlijke relatie tussen cliënt en onze ZorgMies vormt het hart van onze dienstverlening. In onze ogen is dat hard nodig, want "zorgpersoneel heeft onvoldoende tijd om persoonlijke aandacht te geven", aldus de rapportage die  de Inspectie voor de Volksgezondheid in 2014 uitbracht.

Tegelijkertijd vraagt de overheid ouderen langer zelfredzaam te zijn en de regie over het eigen leven te voeren. Dat is een mooi streven, maar voor veel ouderen valt dat niet mee. En wat als de kinderen ver weg wonen? Of de zorg voor hun ouders moeilijk met hun werk en gezinsleven kunnen combineren?

ZorgMies Nederland is het alternatief voor de steeds groter wordende, vaak onpersoonlijke thuiszorg-organisaties. Wanneer een cliënt ons belt, weten wij wie we aan de lijn hebben, omdat wij hem of haar persoonlijk kennen en bekend zijn met de thuissituatie. 

Wij regelen zorg aan huis op de momenten dat de cliënt dat wil. Onze ZorgMies biedt een helpende hand en een luisterend oor. Daar neemt zij (of hij) de tijd voor. Die persoonlijke aandacht biedt de mogelijkheid om samen een vriendschappelijke band op te bouwen.


Kunt u of kunnen uw ouders wel wat hulp of gezelschap gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.