ZorgMies maakt het leven leuker!

 

ZorgMies Nederland in het landelijke nieuws

Op dinsdag 23 september verspreidde het Algemeen Dagblad een bijlage bij de krant onder de naam Analyse - Gelukkig en gezond ouder worden. 

In deze 20 pagina dikke special over zorg mochten wij vanuit ZorgMies Nederland onze visie geven op de ontwikkelingen in de zorg, hoe de zorg verbeterd kan worden en waar men op moet letten bij goede zorg aan huis.

Onder het motto ZorgMies maakt het leven leuker! onderstrepen we nog eens dat wij ons onderscheiden door met vaste zorgverleners te werken en altijd op de momenten dat de zorgvrager de zorg nodig heeft en wil. De planning wordt in overleg met de zorgvrager gemaakt, die daarmee zelf de regie behoudt.

"Toen we drie jaar geleden van start gingen met ZorgMies Nederland, richtten we ons met name op ouderen. Inmiddels is onze jongste zorgvrager 4 jaar en is de oudste 103. Kleinschalige, persoonlijke zorg en aandacht, dat is ons streven voor iedereen die wel wat extra aandacht en ondersteuning kan gebruiken", aldus ZorgMies-initiatiefneemsters Jeannette Kooiman en Margriet Melles.