ZorgMies maakt het leven leuker!

NIEUWS APRIL 2016

Dinsdag 19 april 2016, www.schoonthuis.nl

"De cliënt heeft de regie"

ZorgMies Nederland Regio 't Gooi verbreedt aanbod Schoonthuis.nl

ZorgMies Nederland ziet Schoonthuis.nl als een prachtig platform om haar diensten aan te bieden. Voor deze jonge dienstverlener is huishoudelijke hulp breder dan alleen een schoon huis. "De cliënt heeft de volledige regie", zegt Jack Bezemer, ZorgMies-directeur voor de regio Gooi en Vechtstreek. "Als hij of zij deze week meer behoefte heeft aan een luisterend oor dan aan schone ramen, dan doen we die de volgende keer. Persoonlijke aandacht van onze mensen voor onze cliënten is onze reden van bestaan."

"Natuurlijk maken we schoon, maar ZorgMies denkt niet in spreadsheets met productnummers die staan voor handelingen in strakke tijdseenheden", zegt Bezemer. "De behoefte staat centraal, niet ons aanbod. Om maatwerk te kunnen leveren, leggen we 'huishoudelijke hulp' zo breed mogelijk uit. Alleen zo kunnen we iedere cliënt een betrokken en zorgzame ZorgMies beloven. En kunnen onze mensen een 
vertrouwensband opbouwen met de mensen voor wie wij het doen."

ZorgMies Nederland wil mensen helpen langer zelfstandig, in hun eigen omgeving te blijven wonen. Ook om hun familie en mantelzorgers te ontlasten, een deel van hun zorg uit handen nemen. "De ene familie wil graag dat wij een deel van de praktische huishoudelijke taken overnemen, bij koken, boodschappen doen en dergelijke", zegt Bezemer. "Een andere familie maakt zich meer zorgen over eenzaamheid van vader of moeder. Dan is het belangrijker dat wij tijd maken voor persoonlijke gesprekken en een wandeling in het bos."

ZorgMies Nederland zoekt en selecteert haar medewerkers ook bij deze brede uitleg van huishoudelijke hulp. "Eigenlijk zoeken we 'professionele mantelzorgers', zegt Jack Bezemer. "Vakmensen met het hart op de juiste plek. En we selecteren op de beste combinatie tussen medewerker en cliënt. Het moet absoluut klikken, anders kunnen we onze belofte niet waarmaken."

--------------------------------------------

Maandag 4 april, www.schoonthuis.nl

€ 10 p/u korting op dienstverlening in Regio 't Gooi

Onze dienstverlening
Persoonlijk, betrokken en zorgzaam. Daar doen wij ons uiterste best voor! ZorgMies Nederland Regio ‘t Gooi is gespecialiseerd in particuliere thuiszorg voor ouderen. Onze zorg sluit aan bij het gewenste dagritme, op de momenten dat u dat wenst. Persoonlijke aandacht, medemenselijkheid en respect staan daarbij voorop. Wij geloven in de persoonlijke klik. Dat is niet alleen prettig, maar in onze ogen van essentieel belang. Wij stellen alles in het werk om de juiste ZorgMies voor u te vinden.

Onze ZorgMies zorgt voor prettig gezelschap en een luisterend oor. Daarnaast ondersteunt zij bijvoorbeeld bij licht huishoudelijke werk, persoonlijke verzorging, boodschappen doen of het bereiden van de maaltijd. Een wandeling maken of begeleiding bij een uitje naar theater, museum of tuincentrum maakt ook deel uit van onze dienstverlening. Of moet de tuin of administratie worden bijgehouden? Een ZorgMies is betrokken, behulpzaam en geeft persoonlijke aandacht. Dat maakt het leven net wat leuker als zij of hij langs komt!

De Subsidieregeling Gooi en Vechtstreek
ZorgMies Nederland Regio ’t Gooi is geselecteerd als toeleverancier van Huishoudelijke Hulp in de Gooi en Vechtstreek. Dit betekent dat alle inwoners uit regio een bijdrage krijgen van € 10 per uur wanneer zij hulp inkopen bij ZorgMies Nederland Regio 
‘t Gooi.

Hoe werkt het:
·         Ga naar www.schoonthuis.nl
·         Vraag offerte aan
·         Selecteer ZorgMies Nederland Regio ’t Gooi
·         Vul uw gegevens in en registreer
·         ZorgMies Nederland Regio ’t Gooi neemt dan contact met u op

Voor wie
·         Ouderen die behoefte hebben aan ondersteuning en begeleiding
·         Mantelzorgers die behoefte hebben aan een verlichting van de mantelzorg
·         Kinderen die hun ouder(s) extra hulp, aandacht en begeleiding wensen

De belangrijkste voorwaarden:
·         U woont in de Gooi en Vechtstreek (gemeente Blaricum, Eemnes, Gooise Meren,
 
       Hilversum, Huizen, Laren, Weeps of Wijdemeren)
·         De toelage is voor maximaal vier uur per week
·         Per adres kan 1 keer gebruik gemaakt worden van dit aanbod

Kijk voor een volledig overzicht en alle informatie op: www.schoonthuis.nl

ZorgMies Nederland Regio ’t Gooi……. Een zorg minder en € 10 korting 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrijdag 1 april 2016, zorgmies.nl

AANBIEDING: Geef je ouder(s) een ZorgMies cadeau

Niemand hoeft eenzaam te zijn, is de wens van ZorgMies Nederland. Daarom helpen wij graag om eenzame uren met gezelligheid te vullen.

Onze Mies houdt je ouders, moeder of vader gezelschap, helpt en ondersteunt of gaat wat leuks met haar of hem doen.

Onze aanbieding:  5 zorguren* voor € 99.


* De zorguren worden gespreid over 2 dagen ingezet. Inzet in overleg. Neem contact op 
   het regiokantoor van ZorgMies Nederland in uw regio voor informatie.

Deze aanbieding is geheel 2016 geldig.