ZorgMies maakt het leven leuker!

NIEUWS

Dinsdag 24 november 2015, zorgmies.nl

ZorgMies Nederland opent kantoren regio's Alblasserwaard en Gouda

ZorgMies Nederland heeft 2 nieuwe kantoren aan haar organisatie toegevoegd: vandaag is de franchiseovereenkomst getekend met Monique Terlouw en Karen van Groningen. Zij gaan samen de kantoren van ZorgMies voor de regio's Alblasserwaard en Gouda runnen.

Jeannette Kooiman en Margriet Melles - initiatiefnemers van ZorgMies Nederland - feliciteren de twee nieuwe directeuren met de officiële start van de kantoren Regio Alblasserwaard en Gouda: "Van harte gefeliciteerd, Monique en Karen, op een mooie samenwerking en heel veel succes toegewenst!"

 

-----------------------------------------------------

Maandag 9 november 2015, telegraaf.nl

Mantelzorgers overbelast door bezuinigingen

Brabant telt tienduizenden overbelaste mantelzorgers. Dat laten zorgorganisatie ZuidZorg en de GGzE weten aan Omroep Brabant. Mede door de bezuinigingen in de zorg neemt de druk op mantelzorgers toe. Sommige zijn zestien uur per dag, zeven dagen per week bezig met het verzorgen van een familielid.

De druk zorgt voor psychische klachten bij mantelzorgers en die variëren van oververmoeidheid tot lusteloosheid en depressiviteit. "Alleen als in Eindhoven en Veldhoven zijn tussen de 5000 en 5500 overbelaste mantelzorgers", zegt Hubert Cornelis van ZuidZorg Extra. "Het gaat om mensen die het erg zwaar hebben vanwege de zorg voor een partner, ouder, broer, zus of kind."

De dienstverlening van ZorgMies Nederland biedt mantelzorgers de mogelijkheid om met regelmaat een adempauze te nemen. Wij zoeken nog franchisenemers voor diverse regio's in Brabant, waaronder Eindhoven, Tilburg, Breda en Waalwijk.

Kijk hier voor meer informatie over franchise.

 

Terug