ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies regio ZOUT


Het kantoor van ZorgMies regio Zuidoost Utrecht (ZOUT) bestaat sinds september 2018 en wordt geleid door Jeanette Knoop (1970).

“Ik ben gestart met ZorgMies vanuit het gevoel daadwerkelijk iets voor andere mensen te willen betekenen en vooral om iets toe te voegen. Mijn achtergrond in de Horeca (Hoge Hotelschool) maakt dat ik blij word als ik mensen een goed gevoel of een leuke dag kan bezorgen.

In het dagelijks leven kan soms te weinig worden stilgestaan bij de zaken die er werkelijk toe doen, zoals het geven van oprechte aandacht en het hebben van tijd voor elkaar. Met ZorgMies regio ZOUT wil ik die aandacht en tijd geven aan mijn cliënten.

Daarin word ik ondersteund door mijn ZorgMiesen. Zij worden door mij geselecteerd en ik ken ze dan ook allemaal persoonlijk. Ik weet wat hun kwaliteiten zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Die kennis gebruik ik om mijn ZorgMiesen goed te kunnen koppelen aan mijn cliënten. Elke cliënt is immers anders en heeft andere wensen, eisen en voorkeuren. En dat mag, want dát is nu net het doel van ZorgMies. Het leven leuker maken voor onze cliënten.

Daarom voer ik bij elke zorgvraag een uitgebreid intakegesprek met de cliënt en zijn eventuele mantelzorgers. Samen leggen we vast wat de exacte hulpvraag en wensen van de cliënt zijn, zodat ik op zoek kan naar het best passende, vaste ‘maatje’ voor mijn cliënt. Zo vindt de ene cliënt het fijn om ondersteund te worden om zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen, de andere cliënt heeft meer behoefte aan gezelschap en samen zaken ondernemen. Het is allemaal mogelijk.

Wilt u weten of ZorgMies regio ZOUT iets voor u, uw gezin, vader of moeder kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via zout@zorgmies.nl of bel me op 0343 227 007. Ik maak graag een persoonlijke afspraak met u om samen de mogelijkheden te bespreken."

ZorgMies regio ZOUT biedt haar dienstverlening in de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist.