ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies Nederland Regio Amsterdam


Ellis Middelhuis is geboren in 1965. Zij is sinds 1992 woonachtig in Haarlem en jaren werkzaam geweest in Amsterdam.  Ellis is moeder van 2 volwassen dochters. Samen met haar vriend gaat zij geregeld op pad en kan je hen vinden in musea of in een mooie stad. Een dagje museum afsluiten met een hapje eten is het ultieme gevoel van ontspanning. Ellis zingt in een wereldkoor, gaat graag naar de film en leest literatuur en thrillers. Zij werkte de afgelopen 30 jaar in verschillende banen als projectleider, docent en maatschappelijk werker binnen welzijn en gezondheidszorg. Naast ZorgMies Regio Amsterdam is ze werkzaam als coördinator van een Odensehuis in Haarlem.

“Ik ga ZorgMies Regio Amsterdam met veel passie opzetten. In mijn jarenlange ervaring als projectleider van mantelzorg ondersteuningsprojecten in Amsterdam maak ik dagelijks mee hoe mooi het is om voor je naaste te zorgen en hoe ingewikkeld het kan zijn om zorg met werk, ontspanning en sociale contacten te combineren.

Ik wil u graag ondersteunen met het inzetten van goede, betrouwbare en betaalbare hulp, zodat u als mantelzorger met een gerust hart uw zorg kan overdragen. Ik heb ruime ervaring in het inzetten van betrouwbare ondersteuning bij mensen thuis.

Daarnaast beschik ik over een groot netwerk van samenwerkings- en verwijzingspartners in Amsterdam. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten en een verschil in uw leven te kunnen maken door het inzetten van een lieve en betrouwbare ZorgMies.”

Neem voor informatie contact op via telnr.: 06 - 11 36 20 27 of mail: amsterdam@zorgmies.nl.

Tot gauw,

Ellis Middelhuis